Porin Elementtitehdas

Betonielementtimme valmistetaan Porissa kahdessa eri tehtaassamme Uudessaniityssä ja Karjalankadulla. Meille on tärkeää toimitusvarmuus ja erinomainen laatu. Tutustu referenssikohteisiimme tästä.

 

Historia

Porin Elementtitehtaan perustivat Jaakko Virtanen ja Tapio Lindroos vuonna 1997. Tapion ja Jaakon tiet kohtasivat ensimmäisen kerran vuonna 1991 Jaakon ollessa tehdaspäällikkönä ja Tapio hoitaessa silloisen elementtitehtaan kirjanpitoa.

Kun edellinen yrittäjä luopui yritystoiminnasta konkurssin takia vuonna 1997, alkoivat Lindroos ja Virtanen tutkimaan, olisiko yrittämiselle edellytyksiä. Lähtökohtana oli, että työstä saisi sellaisen palkan, että perheille riittää ruokaa pöytään. Kolmen kuukauden pohdinnan jälkeen miehet päättivät laittaa yrityksen pystyyn.

Tapio Lindroosin siirryttyä eläkkeelle vuonna 2012, hänen poikansa Niko Lindroos osti isänsä osan yrityksestä ja näin siirtyi toiseksi pääomistajaksi.

30.10.2015 Niko Lindroos myi Porin Elementtitehtaan osakkeensa Roni ja Jaakko Virtaselle. Näin ollen Porin Elementtitehtaan koko osakekanta on Virtasen perheen omistuksessa.

esite

Tutustu esitteeseemme!

  1. Jaakko Virtanen työskentelee silloisen elementtitehtaan tehdaspäällikkönä.
  2. Jaakko Virtanen ja Tapio Lindroos perustavat Porin Elementtitehtaan.
  3. Omistajanvaihdoksia: Toiseksi omistajaksi siirtyy Niko Lindroos.
  4. Koko osakekanta siirtyy Virtasen perheen omistukseen.

karjalankadun tehdas

Karjalankadun tehdas

Porin Elementtitehtaan toinen tehdas ja toimistotilat sijaitsevat osoitteessa karjalankatu 18. Karjalankadun tehtaalla on 13 elementtipöytää, joilla pystytään valmistamaan kaikki tuotteet väliseinistä tiilijulkisivuihin. Tehtaalla työskentelee noin 30 elementtialan ammattilaista ja tehtaan tuotantokapasiteetti on noin 45 000m2 vuodessa. Karjalankadulla on oma betoniasema, jolla pystytään valmistamaan elementtien vaatimusten mukaiset betonilaadut.

Uudenniityn tehdas

Uudenniityn tehdas

Porin Elementtitehdas laajensi tuotantoaan 2015 ostamalla toisen tehtaan Uudenniityn teollisuusalueelta. Tehdas sijaitsee osoitteessa Maalaiskunnantie 3. Tehtaalla on 11 elementtipöytää ja siellä työskentelee 25 elementtialan ammattilaista. Tehtaan tuotantokapasiteetti on noin 40 000m2 vuodessa.