Parveke-elementit

Valmistamme kaiken kokoisia ja muotoisia päistä tuettuja ja ulokeparvekkeita. Parvekkeet raudoitetaan rakennesuunnittelijan vaatimalla tavalla tarkkoja toleransseja noudattaen. Parveke-elementin alapinta voidaan joko telata tai harjata ja yläpinta voidaan jättää muottipinnalle tai tehdä hienopesupinta. Parveke-elementti voidaan varustella jos tehtaalla kaidekiinnitystä varten, jolloin kaiteiden asennus työmaalla nopeutuu huomattavasti.

Parvekepielielementit valmistamme useimmiten telatulla pinnalla, johon tehdään maalausalustakäsittely. Voimme asentaa myös laatan ja pielen väliin tulevat neopreeninauhat jo valmiiksi tehtaalla.

Pyöreät ja suorakulmaiset pilarit kuuluvat myöskin valikoimaamme. Saamme valmistettua pienemmät pilarit pystyvaluna lasikuitumuotissa sekä massiiviset pilarit vaakavaluna lasikuitumuotissa. Käytämme omia sekä vuokramuotteja laadun ja vaihtoehtojen takaamiseksi.

Kaide-elementit valmistetaan julkisivun vaatimalla pinnalla, jolloin saavutetaan rakennukselle yhtenäinen ilme. Olemme käyttäneet kaikkien tunnettujen teräsosavalmistajien kaiteenkiinnitystuotteita.

parveke-elementit
parvekepieli
parveke-elementit
parveke-elementit - copy
previous arrow
next arrow

parveke-elementit
parvekepieli
parveke-elementit
parveke-elementit - copy
previous arrow
next arrow