Julkisivuelementit

Julkisivuelementeissä eristevaihtoehtoina ovat villa-, uretaani ja EPS-eristeet. Teemme tiilijulkisivuja ja muottipintaisia sekä uritettuja maalausalustaisia betonipintoja. Ohutrappausjulkisivut ja pesubetoni kuuluvat myös valikoimaamme. Sandwich-elementeissä käytetään useimmiten ristiin uritettua villaeristettä. Elementtien villa suojataan kosteudelta elementin varastoinnin ajaksi, ettei kosteutta pääse kertymään rakenteisiin.

Valmistamme tiilijulkisivuelementtejä sekä 20mm että 40mm vahvoista tiilistä. Tiilien korkeus vaihtelee 60mm ja 85mm välillä ja tiilen pituus on usein vakio 285mm. Tiilivaihtoehdot sekä sauman väri ovat lähes rajattomat, koska käytämme kaikkien tunnettujen valmistajien tuotteita.

Betonipintaiset julkisivuelementit voidaan hiekkapuhaltaa, jolloin pinnasta saadaan sopiva alusta maalaukselle tai laatoitukselle. Betonipinnat voidaan myös rapata ja näin saadaan yhtenäisen näköinen julkisivu ohutrapattujen sisäkuorien kanssa.

Pesubetonielementeissä voidaan käyttää erilaisia hidastinaineita, jolloin pesusyvyyttä voidaan säädellä 1-10mm välillä. 1mm hienopesu on sopiva maalausalusta ja syvemmät pesut ovat sopivia julkisivuksi sellaisenaan tai laatoitusalustaksi painaville laatoille, jotka vaativat hyvää tartuntaa betonielementtiin.

Julkisivuelementit