Tuotteet

Porin Elementtitehdas valmistaa pääosin kerrostaloihin tarkoitettuja betonielementtejä asiakkaan suunnitelmien mukaisesti. Tuotteitamme ovat Sandwich-, väliseinä, sokkeli, sisäkuori sekä parveke-elementit. Meiltä onnistuu myös massiivilaattojen sekä betonipilarien ja –palkkien teko. Kuljetamme tuotteemme työmaalle ja se sisältyy aina elementtien hintaan.

Porin Elementtitehtaalla on käytössään ISO 9001 laatujärjestelmä, joka takaa betonielementtien olevan hyväksyttyjä rakennustuotteita. Seinät, pilarit ja palkit ovat CE-hyväksyttyjä ja massiivilaatat sekä parveke-elementit ovat FI-hyväksyttyjä. Elementtitehtaalla on myös FI-varmennustodistus menettely käytössä.

Laatu ja joustavuus ovat tärkeimpiä arvojamme ja pidämme aina kiinni sovituista aikatauluista. Pyrimme palvelemaan asiakasta mahdollisimman hyvin, jotta työmaalla asiat sujuisivat hyvin, ilman keskeytyksiä ja odottelua.

Tuotteet valmistamme Porissa kahdella eri tehtaallamme, joista toinen sijaitsee keskustan läheisyydessä karjalankadulla ja toinen tehdas uudenniityn teollisuusalueella maalaiskunnantiellä. Toimitamme laadukkaita betonielementtejä ympäri Suomea. Päämarkkina-alueitamme ovat Satakunta, Pirkanmaa, Lounas-Suomi, Häme sekä pääkaupunkiseutu.

Julkisivuelementit

Julkisivuelementeissä eristevaihtoehtoina ovat villa-, uretaani ja EPS-eristeet. Teemme tiilijulkisivuja ja muottipintaisia sekä uritettuja maalausalustaisia betonipintoja. Ohutrappausjulkisivut ja pesubetoni kuuluvat myös valikoimaamme.

Sisäkuorielementit

Sisäkuorielementti voidaan eristää jo valmiiksi tehtaalla, jolloin työmaalta jää yksi työvaihe pois. Eristeenä voidaan käyttää villaa, uretaania tai EPS-eristettä. Teemme myös ohutrapattuja sisäkuorielementtejä.

Sokkelielementit

Teräsmuottipöytämme takaavat tasaisen pinnan sokkelielementteihin, jotka halutaan jättää betonin harmaaksi. Pystymme käsittelemään sokkelielementit myös maalausta tai rappausta varten tartunnan varmistamiseksi.

Väliseinäelementit

Väliseinäelementit valmistetaan asiakkaan suunnitelmien mukaan ja sähköputket, -rasiat ja läpiviennit asennetaan jo valmiiksi tehtaalla. Väliseinäelementeille voidaan tehdä myös sementtiliimanpoistokäsittely.

Parveke-elementit

Valmistamme kaiken kokoisia päistä tuettuja ja ulokeparvekkeita. Parveke-elementin alapinta voidaan joko telata tai harjata ja yläpinta voidaan jättää muottipinnalle tai tehdä pesubetonipinta.

Teräsbetonilaatat

Parveke-elementtien lisäksi valmistamme myös lepotasolaattoja sekä porrastasolaattoja.

Teräsbetonipalkit

Kaiken kokoiset suorakulmaiset palkit kuuluvat valikoimaamme. Palkkielementit voidaan käsitellä valmiiksi maalausalustaksi jo meidän tehtaalla tai niihin voidaan tehdä tiililaattapinta, mikäli ne tulevat osaksi rakennuksen julkisivua.

Teräsbetonipilarit

Kaiken kokoiset pyöreät ja suorakulmaiset pilarit kuuluvat valikoimaamme. Pilarielementeillä tuetaan parveke-elementit ja pilarielementit voidaan käsitellä valmiiksi maalausalustaksi jo meidän tehtaalla.

Muut elementtituotteet

Yleisimpien kerrostaloelementtien lisäksi valmistamme myös tukimuuri ja maanpaine-elementtejä sekä hissikuilujen yläpäähän tulevia hissin kuppielementtejä.

Porin Elementtitehdas valmistaa kerrostaloihin tulevien betonielementtien lisäksi myös betonipainoja telttoihin sekä veneiden poijuihin ja laitureihin. Telttapainot ovat helposti liikuteltavissa pumppukärryillä, trukilla tai nosturilla. Poijujen ja laitureiden betonipainot tehdään asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Pystymme tekemään painavankin painon ohuemmista laatoista, jolloin asennus onnistuu käsivoimin, jos nosturilla ei pääse lähelle loppusijoituspaikkaa.