Tuotteet

Porin Elementtitehdas valmistaa betonielementtejä pääosin asuinkerrostaloihin. Tuotteitamme ovat julkisivu- ja parveke-elementit sekä elementtipilarit, -palkit ja -massiivilaatat. Valmistamme myös väliseinäelementtejä sekä ohutrapattuja sisäkuorielementtejä.

Elementit valmistetaan asiakkaan piirustusten ja suunnitelmien mukaisesti. Hoidamme myös elementtien kuljetuksen rakennustyömaalle. Kuljetus sisältyy elementtien hintaan.

Tuotteemme ovat laadukkaita, pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja olemme joustavia tuotannossamme. Hyvän palvelumme seurauksena olemme solmineet monia, pitkäaikaisia asiakassuhteita. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa suurista rakennusliikkeistä.

Inspecta Sertifiointi Oy on arvioinut yrityksen toiminnan ja myöntänyt ISO 9001 -laatujärjestelmäsertifikaatin 20.4.2012. CE-merkintäoikeus tehtaalle on myönnetty 2.1.2013.

Referenssit

Porin Elementtitehdas on suurimpien Suomessa tunnettujen rakennusliikkeiden luotettu kumppani. Yrityksen elementtejä on lukuisissa julkis- ja asuintalokohteissa ympäri Suomea.

files/img/site/suunnittelu_sisa.png

Suunnittelu

Valmistamme tuotteet asiakkaan suunnitelmien mukaan. Tuotteiden täsmällinen toimitus rakennustyömaalle kuuluu palveluumme.

files/img/site/toteutus_sisa.png

Toteutus

Valmistamme tuotteet asiakkaan kanssa sovitussa aikataulussa. Toimitamme elementit kohteeseen rakennustyön edistymisen mukaan.

files/img/site/laatu_sisa.png

Laatu

Pidämme kiinni sovituista aikatauluista. Yrityksellämme on ISO 9001 -laatujärjestelmäsertifikaatti ja CE-merkintäoikeus.

files/img/site/tyytyvaisyys_sisa.png

Tyytyväisyys

Meillä on pitkäaikaisia asiakassuhteita. Toimintamme on joustavaa ja pyrimme jatkuvaan kehitykseen mm. asiakaspalautteiden avulla.

Kiinteistö Oy Annankatu, Pori

Ortodoksikirkko, Pori

Westpark, Turku

Uimahalli, Pori

Astora Areena, Pori

Hankkija-alue, Pori

Asunto Oy Helsingin Retkeilijänkatu

Asunto Oy Helsingin Retkeilijänkatu

Asunto Oy Berliininpiha, Helsinki

Asunto Oy Berliininpiha, Helsinki

Asunto Oy Berliininpiha, Helsinki

Asunto Oy Leonsatama, Helsinki